SEO oplossingen 9

kom bovenaan in google

 

Overzicht betaalde mogelijkheden

Linkbuilding:

SEO Linkbuilding Slim Online Verdienen

SEO Linkbuilding Tool

Koop backlinks

E-book Hoe zet je goede backlinks op

Backlink Explosie

Artikel Marketing:

Artikel Max

Artikel Tornado

Social Media Marketing:

Facebook likes/fans

Twitter Volger

Overzicht gratis mogelijkheden

E-book Meer winst met Twitter ( Hoe krijg je snel veel Twitter volgers en tips over hoe je hier meer winst mee kunt behalen)

SEO Tip Meta tags invullen

Gratis website promotie en krijg meer bezoekers

Advertenties plaatsen

Artikel, product review of website plaatsen

 

Waarom zoekmachine optimalisatie (seo)?

Het hebben van een goede positie in Google is voor elke website houder of bedrijf van groot belang. Een hogere positie in zoekmachines zorgt namelijk voor meer bezoekers en dus voor meer sales. Het doet er niet echt toe in welke branche je zit, iedereen wil gewoon goed gevonden kunnen worden.

Helaas is het hele internet marketing gebeuren nogal ingewikkeld en kan het lang duren voordat je site op de eerste pagina bij de zoekresultaten komt te staan. Gelukkig zijn er vele oplossingen voor een betere vindbaarheid en grotere bezoekersaantallen.

 

Linkbuilding – Backlinks

Het verkrijgen van de zogeheten backlinks is door de komst van de Google Panda update in 2012 van een nog groter belang geworden voor je vindbaarheid. Daarom is het zeer belangrijk om aan linkbuilding te doen zodat je een groter aantal verwijzingen naar jouw site krijgt, waardoor je beter gevonden zal worden. Het linkbuilding proces kan alleen heel veel tijd kosten en daarom doe je er als bedrijf slim aan om:

 1. Het uit te besteden aan bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn zoals SEO Linkbuilding Slim Online Verdienen
 2. Zelf aan linkbuilding te doen met een makkelijk te gebruiken, geautomatiseerd systeem SEO Linkbuilding Tool
 3. Gebruik te maken van Artikel Marketing Tools zoals Artikel Max

Overige mogelijkheden voor het verkrijgen van backlinks:

 

Nog niet vindbaar, wel veel bezoekers

Wanneer je een nieuwe webshop of website begint, duurt het ongeveer een maand tot de domeinnaam wordt geïndexeerd door Google. Tot die tijd voorbij is komen er waarschijnlijk geen of nauwelijks bezoekers op je website, dus verkoop je ook niks. Als je nou meteen wilt beginnen met het promoten en verkopen van je producten of diensten kun je er voor kiezen om unieke bezoekers te kopen , zodat duizenden potentiële klanten je website en producten te zien krijgen.

 

Twitter Marketing

Wat veel mensen niet weten is dat het Twitter medium sterk bij kan dragen aan een goede SEO. Dit komt doordat de Tweets die je plaatst ook bewaard blijven in zoekmachines. Plaats je dus altijd een link en hashtags bij Tweets, dan zal dit bijdragen aan je vindbaarheid in Google.

In Nederland wordt er veel gebruik gemaakt van social media en dan voornaamlijk van Twitter en Facebook. Als bedrijf is het dan ook een ‘must’ geworden om jezelf op deze online media te bevinden. Maar net als alle andere vormen van marketing kan Twitter marketing best lastig zijn als je niet precies weet waar en hoe je moet beginnen. Zo is het aantrekken van veel volgers niet zo makkelijk als wat de meeste mensen denken. Gelukkig zijn er veel hulpmiddelen die je met Twitter marketing kunnen helpen.

Wij van Verdien Online Geld hebben zelf het E-book Meer Winst met Twitter geschreven en is voor iedereen GRATIS  beschikbaar als download.

Verder zijn er nog diensten om snel aan  heel veel volgers te komen, de beste dienst hierin is zonder twijfel Twitter Volger , omdat er met deze dienst ook wordt gekeken naar doelgroep en activiteit van accounts. Het enige nadeel aan deze dienst is dat er maandelijkse kosten aan verbonden zijn, maar wat je er uiteindelijk voor terug krijgt is dat zeker meer dan waard.

Heb je liever veel Twitter volgers zonder maandelijkse kosten, dan heb je nog de mogelijkheid om 10.000 volgers te kopen voor een eenmalig bedrag.

 

Facebook Marketing

Voor Twitter is het mogelijk om volgers te kopen, voor Facebook is het mogelijk om likes en fans te kopen. Dus heb jij een (bedrijfs)pagina op Facebook en wil je daar snel veel likes/fans op? Koop dan direct Facebook likes/fans.
Maar waarom zou je dat kopen? Simpel, omdat het hebben van veel likes/fans ook bijdraagt aan een sterkere positie op het internet.

 

Nog geen website of webshop?

Wil je graag beginnen met het verkopen van producten en/of diensten op internet maar heb je nog geen website? Kijk dan eens op de website van deze aanbieder, zij maken kant en klare websites/webshops met een professioneel design.

 

Meer winst door het gebruik van affiliate programma’s

Wanneer je een nieuw product op de markt brengt en het snel wil laten verkopen, doe je er verstandig aan om je aan te melden bij een affiliate programma zoals PayPro. Daarmee geef je duizenden andere verkopers de kans om jouw product op hun eigen website aan te bieden en te verkopen op commissie basis. Dit is vooral geschikt voor digitale diensten of producten zoals E-books.

9 thoughts on “SEO oplossingen

 1. Reply Amara Oct 4,2013 3:16 pm

  Goededag ik kwam deze pagina tegen toen ik zocht naar seo voor mijn webshop. Ik had even een vraag over de linkbuiding, want wat werkt nou het beste? Het uit laten besteden of die dienst bij 2?

 2. Reply Amara Oct 4,2013 3:22 pm

  Ok dankje, en hoe zit dat dan met die Twitter volgers? Want ik denk dat ik meteen alles pak wat ik kan om mijn vindbaarheid te vergroten, want mijn webshop is ineens bijna niet meer te vinden vandaar… alvast bedankt voor de info

  • Reply admin Oct 4,2013 3:28 pm

   Bij de Twitter volgers heb je de keus om met het E-book zelf te leren om veel volgers te krijgen, alleen moet je wel weten dat zoiets wel tijd kost. Wil je gewoon snel klaar zijn dan heb je de keus om inderdaad die 10.000 in 1 keer te bestellen of de maandelijkse dienst van Twitter Volger. Het verschil is dat er bij de maandelijkse dienst goed wordt gekeken naar je doelgroep en alleen de accounts die daartoe behoren worden dat je volgers. Bovendien zorgen zij er ook voor dat inactieve accounts automatisch verwijderd worden. In principe is het zo dat je heel waarschijnlijk meer zal verkopen wanneer je de maandelijkse dienst neemt als wanneer je die 10.000 in 1x koopt aangezien daar niet zo goed op doelgroep etc. wordt gelet als bij Twitter volger. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Ik raad je persoonlijk deze aan: http://goo.gl/Ebv8va

 3. Reply Dennis Oct 7,2013 11:31 am

  Ik was eerst begonnen met het kopen van bezoekers, daarna linkbuilding en als laaste heb ik Twitter volgers en Facebook likes besteld. Nu sta ik mooi op de eerste pagina van Google en verkoop ik dagelijks wel 45% meer als eerst!!! Als je serieus bent in online ondernemen zou ik ook dezelfde stappen ondernemen als mijzelf. Het leverde mij in ieder geval veel op!

 4. Reply Martin v d broek Oct 7,2013 3:11 pm

  Ja werken deze seo truukjes echt ? En is dit het waard met de kosten die je maakt? Het klopt wel dat processen zoals linkbuilding veel tijd kosten en dan hoeft het nog niet eens te zijn dat je hoog in Google gaat komen. Tenminste zo was het bij mij wel altijd, je steekt veel tijd in het zoeken naar relevante websites om je link op te kunnen delen en veel leverde het mij nooit op.

  • Reply admin Oct 7,2013 3:18 pm

   Wat je zegt klopt wel inderdaad, zelf aan linkbuilding doen door te zoeken naar websites kan veel tijd kosten. Maar vandaar dat deze diensten bestaan, met de linkbuilding tool bv gaat het zoeken en plaatsen van backlinks vele malen sneller en na mate je voldoende backlinks verzameld hebt zal je Google rang ook echt wel stijgen ben daar maar niet bang voor. Maar als je veel concurrentie hebt kan het wel zijn wat je zegt, dat het dus niet op lijkt te schieten om aan linkbuilding te doen. Maar als je dus voor het gehele proces gaat wat hier op deze pagina allemaal staat beschreven, zal je wel redelijk snel hoog in Google komen. Vergeet niet dat social media links ook tellen als backlinks en na het plaatsen van vele Tweets die veel van je volgers zien en wellicht retweeten krijg je er weer een hoop backlinks bij. Op het moment is trouwens het kopen van unieke bezoekers echt een hit op deze site, dus mocht je vinden dat je niet voldoende bezoekers hebt zou je ook hiervoor kunnen kiezen. Ik hoor in ieder geval allemaal positieve reacties van mensen die dit gedaan hebben. Onze sales page om website bezoekers te kopen is te zien op http://www.koopwebsitebezoekers.blogspot.nl

 5. Pingback: Het combineren van email marketing met andere vormen van marketing | Verdienonlinegeld.info Makkelijk en snel geld verdienen op internet

 6. Pingback: 3 tips voor zoekmachine optimalisatie | Verdienonlinegeld.info Makkelijk en snel geld verdienen op internet

Laat een reactie achter