WordPress plugins om geld mee te verdienen 1

Gebruik je WordPress, dan weet je wel dat er super veel plugins bestaan. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer, want er bestaat werkelijk overal wel een plugin voor. Ik heb een aantal handige plugins voor je verzameld die je kunt gebruiken om je website winstgevend te maken.

Bol.com partner programma widget

Met deze plugin kun je heel gemakkelijk Bol.com producten toevoegen aan een widget die je op je site kunt plaatsen. En aangezien Bol.com sterk gegroeid is afgelopen jaren en nu een heel erg breed en diep assortiment heeft, zullen er veel websites zijn met een onderwerp die relevant is aan een productgroep van Bol.com. Je kunt de widget in uiterlijk aanpassen, zodat je het passend kunt maken in bijvoorbeeld de sidebar van je website. Klik hier om deze plugin te downloaden.

bol.com affiliate wordpress plugin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tradetracker store  plugin 

Met deze plugin kun je affiliate producten van het affiliate netwerk Tradetracker importeren en daar een overzicht van weergeven op je website. Het mooie van deze plugin is dat het niet alleen werkt met Tradetracker, maar ook met de affiliate netwerken Zanox, tradedoubler, paidonresults and cleafs. Klik hier om deze plugin te downloaden.

affiliate wordpress plugin

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner manager met rotater en gebruik van short codes overal op je site

Sinds een tijdje maak ik zelf ook gebruik van deze toch wel handige WordPress plugin. Hiermee kun je banners plaatsen op elke gewenste plek op je site door middel van short codes die zelfs te gebruiken zijn in een widget. Daarnaast kun je banners ook laten roteren, zodat er steeds een andere banner aan de bezoeker zal worden getoond. De werking ervan is zeer eenvoudig, je maakt een groep advertenties aan die aan een bepaalde short code hangen en wanneer jij die short code ergens op je site plaatst (kan zelfs in een bericht), zullen de alle advertenties binnen die groep op die plek worden getoond. Daarnaast zit er nog een handige functie in waarmee je een bepaald aantal pageviews aan een banner kunt toewijzen. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om advertentieruimte op je site te verkopen per een bepaald aantal pageviews. Zoals ik al zei gebruik ik het zelf al een tijdje op meerdere sites en ik ben er zeer tevreden over, vooral omdat het zeer simpel in gebruik is. Klik hier om deze plugin te downloaden.

 

One comment on “WordPress plugins om geld mee te verdienen

 1. Reply Fashionkoopjes Jun 11,2014 12:07 pm

  Ik gebruik WooCommerce met Wp All Import! Waardoor ik duizenden artikelen kan importeren in mijn WooCommerce webshop!

  – Werkt met elk WordPress thema
  – Werkt met alle CSV of XML feeds van Affiliatie websites
  – Automatisch updaten van je artikelen
  – Prijs filter met een widget instellen
  – Veel meer

Laat een reactie achter