WordPress plugin keyword replacer

Trefwoorden vervangen met een link

We hebben alweer een super handige WordPress plugin voor je gevonden! Met de Ninja plugin kun je bepaalde trefwoorden/keywords op je website automatisch laten vervangen door een link. Heel erg handig, omdat je op deze manier keywords kunt vervangen met een link naar een affiliate product waar je dus commissie over krijgt als een bezoeker tot aankoop overgaat via jouw persoonlijke link. Deze plugin is dus een handig hulpmiddel om een website winstgevender te maken.

Gebruik plugin

In de video hieronder zie je hoe je de plugin moet gebruiken, waar je veel mogelijkheden mee hebt maar allemaal zeer eenvoudig in elkaar is gezet.

 

 Conclusie

Als je veel content op je site hebt staan dan kan deze plugin er zeker voor zorgen dat je veel commissies binnen gaat halen. Zoals je kunt zien in de video is het gebruik van deze plugin zeer eenvoudig maar heb je wel veel mogelijkheden zoals het cloaken van een link, het indelen van je affiliate links in groepen en het bijhouden van statistieken zoals het aantal bezoekers en kliks op links. Dankzij al deze en overige mogelijkheden is deze WordPress keyword replacer plugin de beste die ik ben tegengekomen. Dus was je op zoek naar een dergelijke plugin, dan is dit je beste keus. Klik op de onderstaande link om naar de downloadpagina van deze plugin te gaan.

Download deze plugin

Laat een reactie achter