Website toevoegen aan zoekmachines 1

url toevoegen zoekmachines

Toevoegen nieuwe url aan zoekmachines

Als je een nieuwe domeinnaam voor je website hebt doe je er verstandig aan om deze handmatig toe te voegen aan de zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Wanneer je een url zelf gaat toevoegen zal deze sneller worden geïndexeerd zodat je site vindbaar wordt. Denk alleen niet dat je website de volgende dag al op de eerste pagina komt te staan bij Google, want het duurt alsnog een aantal weken tot een maand tot je site goed geïndexeerd zal worden.

Zorg eerst voor een goede SEO

Voordat je een nieuwe url aan zoekmachines gaat toevoegen, doe je er slim aan om je website eerst goed te optimaliseren. Het optimaliseren van een website gaat ervoor zorgen dat je hoger in de zoekresultaten komt te staan op het moment dat je website wordt geïndexeerd. Voor een goede optimalisatie heb je onder andere voldoende backlinks nodig, moet je META-tags juist invullen en zorg je voor voldoende bezoekers. Kijk voor tips in de artikelen onder website promotie en website optimalisatie.

Verstuur je URL naar zoekmachines

Wanneer je aan zoekmachine optimalisatie hebt gedaan ben je klaar om je website toe te voegen.

URL toevoegen aan Google
URL toevoegen aan BING (en Yahoo 2013)

Sitemap toevoegen aan Google
Sitemap generator

One comment on “Website toevoegen aan zoekmachines

  1. Pingback: 5 tips voor meer bezoekers op je blog | Verdienonlinegeld.info Makkelijk en snel geld verdienen op internet

Laat een reactie achter