Wat zijn backlinks en hoe kom je aan backlinks 1

wat zijn linkbuilding en backlinks

Wat zijn het

Backlinks zijn verwijzingen/links naar jouw pagina die op andere websites (met dus een ander IP adres) staan. Voor Google geldt de regel hoe meer relevante backlinks er naar je pagina verwijzen, hoe hoger je wordt geïndexeerd. Bovendien zijn backlinks die op pagina’s staan met zelf al een hoge pagerank van nog groter belang voor je eigen pagerank.

 

Hoe kom je aan backlinks

Er zijn verschillende manieren om aan backlinks te komen, zoals het gebruiken van een linkbuilding tool , het onderhandelen met andere webmasters om een linkruil voor te stellen en het zoeken naar relevante startpagina’s om je website aan toe te voegen was altijd al een gemakkelijke en gratis manier van linkbuilding.

 

Geen tijd voor linkbuilding?

Natuurlijk is er dan ook nog de mogelijkheid om grote hoeveelheden backlinks te kopen die dan op een pagina worden gezet met een zeer hoge pagerank. Of je kunt het gehele linkbuilding proces door professionele vakmensen laten doen. En ook daar is weer veel keus in maar ik raad je seo linkbuidling tool aan, mocht je dat niks vinden, dan is er ook deze service nog waar je elke dag een backlink van kwaliteit erbij krijgt.

 

Linkbuilding tools, modules en boeken

Voor degene die liever zelf een pro worden in het linkbuilding proces, zijn er natuurlijk ook e-books over dit onderwerp. Ik heb er een paar van de meest populaire boeken en modules hierover op een rij gezet:

Backlink Explosie De meest populaire van het moment.

Artikel Tornado De beste van het moment.

E-book Hoe zoek je goede backlinks De voordeligste.

 

Backlink checker tool

Om te controleren wat voor backlinks je op het moment hebt, zijn er zogenaamde backlink checkers waar er verschillende van bestaan, die gratis te gebruiken zijn. Ik heb de meest gebruikte hieronder geplaatst:

Majestic SEO

Google webmasters tool

Yahoo site checker

Open site explorer

Link diagnosis

Bing site explorer

 

One comment on “Wat zijn backlinks en hoe kom je aan backlinks

  1. Pingback: Website toevoegen aan zoekmachines | verdienonlinegeld.info

Laat een reactie achter