Verkoop je webshop producten vanuit Boqz

free record shop wordt boqz voor webshops

EINDHOVEN – De Eindhovense Rechtestraat krijgt er op 18 november in één klap 274 winkels bij. In het voormalige pand van de Free Record Shop opent dan Boqz, een winkel waar webshops vanuit het hele land hun spullen kunnen verkopen.

De initiatiefnemer is Maurice Steenbergen uit Amsterdam. Eindhoven is de eerste stad waar hij een winkel opent. “Er zijn in Nederland tienduizenden webshops maar ik hoor vaak dat ze veel moeite hebben met het trekken van publiek. Adverteren is duur en wie goed vindbaar wil zijn via zoekmachines moet daar vaak ook voor betalen. Een eigen winkel is een alternatief, maar voor kleine ondernemers vaak onbetaalbaar. Helemaal op een A-locatie waar de huurprijs al snel een ton tot anderhalve ton euro per jaar bedraagt. Een tussenstap is er eigenlijk niet en daarom bedacht ik die.”

Box om spullen uit webshop te presenteren

Bij Boqz kunnen ondernemers straks een box van 60 bij 45 centimeter huren. De diepte varieert tussen de 40 en 60 centimeter. In de box kunnen ondernemers de spullen uit hun webshop presenteren. Boqz zorgt voor verkooppersoneel. Ook zijn er etaleurs beschikbaar die de ondernemers helpen met het inrichten van ‘etalage’.

Steenbergen: “Ondernemers hebben eigenlijk een klein winkeltje in een grote winkel.” Wie wat meer ruimte nodig heeft, kan ook twee of meer boxen huren. De prijzen variëren, afhankelijk van de locatie in de winkel, tussen de 83 en 249 euro per maand per box. Voor opties zoals stroom en extra opslag moeten ondernemers apart betalen.

Bron: ed.nl

Laat een reactie achter