Verdien Online Geld Met Het Grof Geld Geheim 36

*** Direct downloaden ***

Een relatief nieuw en zeer populair verdien model is het Grof Geld Geheim wat gemaakt is door Erik Dieperink.

In de video van dit verdien model wordt verteld dat je je NIET bezig gaat houden met dingen zoals:

 • SEO
 • Binaire Opties
 • Email Marketing
 • Het schrijven van artikelen
 • Het uploaden van video’s

Maar in plaats van de bovenstaande manieren van online geld verdienen, ga je voornamelijk bezig houden met Youtube en zoals ik al zei niet met het uploaden van video’s. Je gaat speciale software gebruiken namelijk de Youbute Moneytizer om daarmee video’s te vinden met zeer veel views maar waar nog geen link in de omschrijving van de video staat. Je gaat de eigenaar van de video dan een bericht sturen met het verzoek om jouw link daar te plaatsen. Lukt dat bij steeds meer video’s, dan begrijp je dat je dan steeds meer gaat verdienen.

Maar wat krijg je nog meer bij dit verdien model?

Bonus 1: Vet makkelijk geld module

In deze module staan zo’n 50 video’s waar uiteenlopende onderwerpen zoals manieren van geld verdienen op internet, seo, dropshipping, social media marketing, linkbuilding  en meer worden uitgelegd. De informatie die je hier nog bij krijgt is zeer handig voor iedereen die zich met internet marketing bezig houd, zowel beginners als mensen met ervaring.

Bonus 2: Panda’s en Pinguïns

In dit deel staat informatie over hoe je de updates van Google een stap voor bent, een manier die zorgt voor een goede seo, waardoor je veel meer bezoekers naar je websites zal trekken. Bovendien zit er een zelf ontworpen bot bij die je website bewaakt tegen alles wat je Google rang naar beneden zou halen. Dus dankzij deze bonus krijg je gratis veel meer bezoekers erbij.

Conclusie:

Dit complete verdien model, is zeer geschikt voor allerlei soorten gebruikers, je hoeft dankzij alle video’s niet zoveel verstand te hebben van html e.d. omdat alles goed wordt uitgelegd. Of je de € 250,- per dag kunt halen durf ik met zekerheid te zeggen. Het ligt er gewoon aan hoeveel tijd je hebt om eraan te besteden, ben je een doorzetter dan zou je zelfs nog meer kunnen verdienen. Maar los van dat je er veel geld mee kunt verdienen krijg je zeer nuttige en bruikbare informatie waar elke internet marketeer of webmaster iets aan heeft. Ik ben er zelf dan ook zeer tevreden over en ik vertrouw erop dat jij er ook zo over zal denken.

Direct beginnen?
Download Grof Geld Geheim

36 thoughts on “Verdien Online Geld Met Het Grof Geld Geheim

 1. Reply Dirk Oct 2,2013 8:58 am

  Hallo, ik heb het verdien model al gedownload maar je hebt inderdaad gelijk over de informatie die je erbij krijgt. Dit zijn inderdaad geweldige video’s met uitleg waardoor ook beginners hier makkelijk geld mee kunnen verdienen. Ik wist er zelf ook niet zoveel van af, maar nu begin ik internet marketing wel door te krijgen. Eigenlijk is het ook niet zo moeilijk je moet gewoon even een aantal dingen snappen en weten.

 2. Reply admin Oct 2,2013 9:01 am

  Klopt, maar ik vind sowieso dat veel verdien modellen door eigenlijk iedereen te gebruiken is, ook door mensen die echt helemaal geen ICT kennis hebben, natuurlijk moet je wel een beetje snappen hoe websites werken maar net als bij dit verdien model wordt alles eigenlijk uitgelegd aan de hand van die video’s en dan kan inderaad een kind de was doen. Iedereen die met dit verdien model gaat beginnen, ik wens je veel succes en ik hoop dat jij ook bakken met geld gaat verdienen!

 3. Reply Johan K Oct 2,2013 3:08 pm

  Net besteld en idd is veel info, over meta data, seo en nog veel meer, teveel om op te noemen. Ik zie er wel wat in ieder geval. Is er toevallig hier iemand die al langer bezig is met dit verdien model?

  • Reply admin Oct 2,2013 3:16 pm

   Ik ben zelf (nog) niet heel veel met dit model bezig (omdat ik het te druk heb met andere dingen 😉 ) maar ik ken toevallig 2 andere mensen persoonlijk die hiermee aan de slag zijn gegaan. Ik geloof dat 1 van hun nu rond de 30 Euro per dag zit, en die andere haalde er zo’n 600 Euro per week mee binnen, dat is dus zo’n 85 Euro per dag. Maarja de ene dag is het natuurlijk meer dan de andere, dat is niet zo vreemd. Maar dat lijkt misschien al heel veel, maar dat valt wel mee aangezien het voor die jongen met 85 euro per dag, 5 sales zijn in totaal. Het ligt er maar net aan wat je verkoopt/promoot. Dus hoeveel je verdient kan heel verschillend zijn, maar in ieder geval is het zeker mogelijk om op de dag van aankoop van het verdien model, nog geld te verdienen. Ergens is dit wel een van de snelste manieren om aan geld te komen.

 4. Reply Amber v aalsem Oct 2,2013 3:22 pm

  Hallo, ik ben toevallig 2 weken geleden begonnen met grof geld geheim en ik verdien nu elke dag zo’n 50 Euro sinds 3 dagen. Daarvoor had ik in de eerste week in de hele week 130 euro. Ik ben tevreden 😀 (y) Zeker een aanrader!

  • Reply admin Oct 2,2013 3:23 pm

   Goed om te horen Amber, dat je er al geld mee aan het verdienen bent, gewoon je best blijven doen en je zit zo aan de 100 per dag 😉

 5. Reply Peter Aarts Oct 3,2013 9:08 am

  Goed om te horen @amber , ik heb um vandaag ook maar is aangeschaft, ziet er goed uit, niet zoals sommige andere verdien modellen die ik gekocht had.

 6. Reply Tobyzzz Oct 9,2013 9:08 am

  Ik zag wat jullie er over zeiden en ben er zelf ook mee begonnen. Ik was nog wel wat sceptisch hoor, maar volgens mij gaat dit inderdaad wel werken, ik hoop het wel in ieder geval, kan wel wat extra’s gebruiken 😉

 7. Reply Mohammed Oct 11,2013 8:03 am

  Ja ik was ook met deze bezig. En ik verdien er ook al wel aan maar ik was ook met deze http://bit.ly/19EwnLC begonnen en daar verdien ik toch meer mee.

 8. Reply Joel Jun 11,2014 10:13 am

  Hallo mensen,

  Hoe gaat het nu met jullie grof geld geheimen?
  Ik ben erg benieuwd! Ik wil t ook gaan kopen namelijk.
  Ik wilde graag weten of jullie nog steeds zo enthousiast zijn..

  Mvg,
  Joel

  • Reply Fabian Beljaars Jun 11,2014 10:29 am

   Klopt inderdaad. Bij volgens mij alle verdienmodellen van Eric Dieperink heb je een niet-goed-geld-terug garantie. Veel succes in ieder geval.

 9. Reply Amanda Jun 11,2014 10:27 am

  Hoi, ik heb het toevallig gisteren aangeschaft. Maar je kunt het gewoon proberen he, want er is een niet goed geld terug garantie. Maar dat zal echt niet nodig zijn. Ik begin mijn weg er al beetje in te vinden en ben er erg enthousiast over!

 10. Reply Joel Jun 11,2014 10:49 am

  Ik vind t heel vervelend om te vragen maar kunnen jullie ook een beetje zeggen hoeveel het jullie opbrengt en hoelang jullie erover hebben gedaan om echt wat te gaan verdienen. De reacties van die andere mensen zijn uit oktober 2013 namelijk..

  Mvg,
  Joel

  • Reply Fabian Beljaars Jun 11,2014 11:05 am

   Zoiets is wel heel moeilijk te zeggen en ik zal je ook uitleggen waarom. Het is voor een groot deel afhankelijk van de niche waar je je in bevind. Als voorbeeld, probeer je geld te verdienen met afslankproducten, dan ga je het waarschijnlijk zwaar krijgen omdat er te veel mensen actief zijn binnen die niche. Ga je in een niet zo vaak gebruikte niche zitten zoals bergbeklimmen en survival (als voorbeeld) dan heb je een veel grotere kans op het aantrekken van grote bedragen. Je doet er in ieder geval slim aan om heel erg origineel te zijn en je te verdiepen in een niche die vaak over het hoofd wordt gezien. Richt je vooral op een selecte groep mensen met een bepaalde voorkeur waarvan er juist niet zoveel zijn. Jezelf specialiseren dus in iets wat nog “untouched” is. Dus de hoeveelheid geld wat je gaat verdienen is daar veel afhankelijk van. Je tweede vraag was binnen hoeveel tijd, dat ligt vooral aan jezelf. Ben je consequent en werk je elke dag zo’n 3 uur geconcentreerd dan ga je waarschijnlijk binnen een week je eerste geld verdienen.

   Maar natuurlijk moet je, net als bij alles, wel een beetje geluk hebben ;). Focus je gewoon op je doel, maak wellicht zelf een aantal Youtube video’s over een onderwerp waar jij zelf veel over weet te vertellen, promoot die video’s en plaats er affiliate links bij. Maar om het even wat duidelijker te maken, als je het slim speelt kun je vandaag nog geld verdienen, maar het is aannemelijk dat het wel een week kan duren, bij sommige mensen misschien zelfs wat langer. Laat je alleen niet van je doel afleiden door anderen, meestal als je met andere mensen over dit soort dingen gaat praten komen zij (uit onwetendheid) heel vaak met negatieve feedback die je echt niet gaat helpen om succesvol te zijn. De grootse reden dat mensen met welk verdienmodel of wat dan ook geen succes behalen is omdat zij niet doorzetten als het niet goed lijkt te gaan, zich door andere van hun doel af laten leiden en zich niet concentreren op wat ze willen bereiken maar zich liever richten op mogelijke problemen die zich kunnen voordoen.

   Ik hoop dat ik je hiermee wat heb kunnen helpen!

   Met vriendelijke groet,

   Fabian Beljaars

 11. Reply Joel Jun 11,2014 11:15 am

  Hartstikke bedankt fabian!

  Ik wil graag alleen met affiliate links werken en zelf geen videos uploaden zeg maar.
  Welk affiliate systeem is het best hierbij? Of is t zelfs fijn om er meerdere te gebruiken?
  Ik dacht zelf aan paypro. Hoelang doe jij dit al fabian?

  Mvg,
  Joel

  • Reply Fabian Beljaars Jun 12,2014 7:30 am

   Geen dank. Ik ben zelf vanaf 2011 bezig met affiliate netwerken en maak nu gebruik van Tradetracker, Zanox, Paypro, Clickbank en nog een aantal waarvan ik even de naam niet weet. Ja het verschil zit vooral in het soort producten en de manier van promoten. Zo heb je bij Tradetracker veel banners en ander beeldmateriaal bij een product/dienst, waardoor het een stuk makkelijker wordt om een product te promoten.

   • Reply Joel Jun 12,2014 8:39 am

    Okee nogmaals bedankt fabian. Welke affiliate netwerken raad jij aan om mee te beginnen? En is t in t begin het makkelijkst om er met een te beginnen? Hoe heb jij dit aangepakt als ik vrage mag..

    Mvg,
    Joel

    • Reply Fabian Beljaars Jun 12,2014 12:23 pm

     Nou dat is best afhankelijk van wat je precies wilt gaat doen en hoe je het aan gaat bieden aan je bezoeker. Je doet er in ieder geval slim aan om te beginnen met een WordPress blog, waar je in de sidebar Tradetracker (banners) kunt plaatsen. En daarnaast kun je wellicht artikelen schrijven over Paypro producten. Maar als je via deze weg geld wilt verdienen, dan dien je veel verstand te hebben en ervaring met SEO (zoekmachineoptimalisatie). Want je zal alleen geld verdienen als er veel bezoekers op je site komen, zo simpel is het. En niet alle bezoekers zullen tot een aankoop overgaan of op je banner klikken, je zal daarom de “wet van het gemiddelde” in acht moeten nemen, dus moet je proberen om een groot aantal bezoekers op je site te krijgen, waardoor de kans dat er een aantal tot aankoop overgaan groter zal worden. Maar als je hier nog niet zoveel verstand van hebt dan doe je er slim aan om wat trainingen te volgen zoals http://bit.ly/1k4FaeS of http://bit.ly/1hp6S5r .

     En hoe ik het precies heb aangepakt, tja in het begin deed ik ook nog veel dingen verkeerd maar je leert er wel je weg in vinden zoals dat mij ook is gelukt. Kijk gewoon hoe andere succesvolle internet marketeers het doen en vooral als je niet zoveel ervaring hebt zal je daarnaast nog afhankelijk zijn van verdienmodellen en trainingen. Focus je in het begin in ieder geval op 1 website, daarna kun je er wel meer beginnen.

     By the way, ik breng binnenkort een e-book uit over SEO (zoekmachineoptimalisatie) waarmee je stap voor stap heel eenvoudig je eigen websites kunt optimaliseren. Ik heb het zo geschreven dat iedereen van VMBO niveau dit moet kunnen begrijpen. Wanneer het e-book klaar is zal deze te downloaden zijn via deze website en ik denk dat jij hier veel baat bij zal hebben.

     Maar ben niet bang om wat verkeerd te doen, je gaat gegarandeerd een aantal keer op je bek om het maar even plat te zeggen, maar je leert van je fouten en daarna zal alles steeds een stukje beter gaan. Maak gewoon vast een account aan op Tradetracker en kijk alvast hoe dat in zijn werk gaat, probeer vast een advertentie te plaatsen zodat je ook weet hoe dat werkt.

 12. Reply Joel Jun 11,2014 12:20 pm

  Snap jij alles amanda? Is t goed te volgen? En heb je al wat verdiend met de moneytizer die je erbij krijgt?
  Mvg

 13. Reply Joel Jun 13,2014 1:19 pm

  Beste fabian,

  Ik zat zelf meer te denken aan het verdienmodel : grof geld geheimen, hierbij krijg je een programma genaamd de youtube moneytizer. Ik weet niet of je hier mee bekend bent? Zo is het niet nodig om een eigen blog bijvoorbeeld te hebben. Is dit ook een optie?

  Mvg,
  Joel

  • Reply Fabian Beljaars Jun 18,2014 8:17 am

   Ja dat is waar het artikel over gaat waar je nu een reactie bij plaatst 😉 En natuurlijk is dat een optie, veel mensen zijn erg te spreken over Grof Geld Geheim.

 14. Reply Joel Jun 22,2014 12:42 pm

  Hallo amanda,

  Zou jij misschien willen zeggen hoe het er nu voorstaat met jou grof geld geheimen? Verdien je al iets en hoe gebruik je t?

  Mvg,
  Joel

 15. Reply Amanda Jun 23,2014 7:28 am

  Hoi,

  Nou het is mij in ieder geval wel gelukt om bij een aantal video’s op Ytube een link naar een affiliate product te krijgen. Ik heb er alleen nog niet zo hel errg veel tijd in gestoken maar heb al wel wat verdient. Ik vind de moneytizer super handig om video’s mee te zoeken. Ik heb eerst flink na zitten denken over welke onderwerpen ik ging gebruiken en daarna heb ik daarop gezocht en met een positief resultaat want ik heb er al iets aan kunnen verdienen. Maar naast dat zit er veel informatie bij het pakket die super handig is om je website te optimaliseren en nog andere tips om geld te verdienen, maar ik heb zelf eigenlijk vooral gebruik gemaakt van de moneytizer.

  Groetjes

 16. Reply Joel Jun 23,2014 7:41 am

  Bedankt amanda!
  Zou jij een indicatie kunnen geven van hoevaak jouw affiliatelink nou daadwerkelijk wordt geplaatst onder een filmpje van iemand anders op youtube? Zij moeten het linkje er uiteindelijk opzetten toch?
  Maar je hebt nog niet elke dag minimaal 1 sale?

  Mvg,
  Joel

 17. Reply Amanda Jun 23,2014 8:18 am

  Klopt zij moeten de link inderdaad zelf plaatsen maar ik probeer niet om mensen te pushen om mijn link te plaatsen, maar eerder om een soort overeenkomst te sluiten dat ik het filmpje zelf ook zal promoten en als de eigenaar van het filmpje nog geen Youtube advertenties heeft ingesteld, dan geef ik dat meteen als tip mee. Want als de video vaker bekeken wordt, worden wij daar allebei beter van, de eigenaar van het filmpje zal meer verdienen door een hoger aantal views, en ik verdien als ik iets verkoop via de link. Oja maar zorg er wel voor dat je links cloaked.

  En nee ik heb (nog) niet elke dag een sale, maar kom er wel in de buurt. Zoals ik al zei, ik heb er nog niet heel veel tijd in gestoken dus dat kan nog komen. Voor mij is het gewoon een mooi meegenomen bijverdiensten tot nu toe 😉 Als je kijkt, veel mensen van mijn leeftijd die na school in avond werken, verdienen misschien zo’n 30 euro ongeveer op een dag. Ik verdien dat nu ook bijna elke dag, waar ik verder niks voor hoef te doen.

 18. Reply Joel Jun 23,2014 8:37 am

  Sorry maar wat bedoel je precies met: links cloaked. En ik wilde graag een account aanmaken op zanox, nu staat er dat ik ook een bedrijfsnaam moet invullen en een BTW-identificatienummer. Ik zou alleen niet weten wat dit is.. Ik heb ook helemaal geen bedrijf of wat dan ook. Zou een van jullie dit misschien even duidelijk voor mij kunnen maken?
  Bij voorbaat dank.

  Mvg,
  Joel

  • Reply Fabian Beljaars Jun 23,2014 8:58 am

   Ah ik weet al weet je zou kunnen bedoelen. Bij het aanmaken van een account moet je op een gegeven moment bij accountinstellingen nog wat gegevens invullen. Als het goed is zie je een vakje wat je aan of uit kunt vinken, ik denk dat het bij jou nog aangevinkt staat, daarom vragen ze om BTW nr en bedrijfsnaam. Dus verwijder het vinkje in het vakje, dan zal het wel lukken.

 19. Reply Amanda Jun 23,2014 8:52 am

  Daarmee bedoel ik dat je de affiliate links moet verbergen, zoals je kunt doen met een URL shortener zoals https://bitly.com/. Dat is om te voorkomen dat je eigenaar van het filmpje zelf een account aanmaakt op de affiliate site en jouw link gaat vervangen 😉 Bij Zanox trouwens, heb je wel account als publisher ipv adverteerder? Ik heb er zelf geen account hoor, maar meestal is dat het probleem op affiliate sites.

 20. Reply Joel Jun 23,2014 9:13 am

  Hartstikke bedankt beide!
  Nu heb ik nog een laatste vraagje.
  Als laatst om mijn account aan te maken moet ik iets bij advertentieruimte instellen. Ik moet invullen: URL advertentieruimte en naam advertentieruimte.
  Wat moet ik hier invullen?

  Mvg,
  Joel

 21. Reply Fabian Beljaars Jun 24,2014 8:21 am

  Oh dat is de site waar je advertenties wilt gaan plaatsen. Ik zou daar in kunnen vullen. URL: http://www.Verdienonlinegeld.info Naam Advertentieruimte: Verdien Online Geld

  Dus, veel succes ermee!

 22. Reply Joel Jun 24,2014 10:20 pm

  Kan ik gewoon de google url shortener gebruiken of?

  Mvg,
  Joel

 23. Reply Joel Jun 25,2014 10:27 am

  Hallo fabian of amanda,

  Ik heb net grof geld geheim aangeschaft maar nu staat er dat ik een acticivatie sleutel moet invullen die ik via de mail heb ontvangen.. Ik zie bij mijn mail geen activeringscode of wat dan ook staan. Zou een van jullie mij misschien een handje willen helpen en uit willen leggen wat ik precies moet doen? Bij voorbaat dank!

  Mvg,
  Joel

  • Reply Fabian Beljaars Jun 26,2014 8:51 am

   Hoi Joel,

   Zou de activatie sleutel wellicht in je SPAM/Ongewenst folder kunnen staan? Anders moet je even een mailtje sturen naar de aanbieder (Eric Dieperink). Stuur je vraag naar info@grofgeldgeheim.nl

   Ik hoop je zo geholpen te hebben.

   Succes!

 24. Reply Joel Jun 26,2014 9:46 pm

  Ja daar stond die dankjewel!!
  Als ik de berichtjes heb gestuurd naar de mensen waarvan de youtube filmpjes zijn he, op welk email reageren ze dan? Miss een hele domme vraag maar mijn excuses daarvoor haha

  Mvg,
  Joel

 25. Reply Fabian Beljaars Jun 27,2014 8:00 am

  Ik verwacht op je gmail account, als je dat stuurt via Youtube in ieder geval. Want Youtube is Google.

  • Reply Joel Jun 27,2014 9:18 am

   Maar ik heb op mijn youtube account mijn normale hotmail ingesteld. Is dit niet mogelijk?
   Ka t dat ik daarom geen reacties krijg van de mensen die ik heb benadert via de youtube moneytizer?

Laat een reactie achter