Verdien geld als hosting reseller

Super makkelijk geld verdienen en een permanent salaris opbouwen als hosting reseller! Dat wil toch iedereen?

Er komen steeds maar meer en meer websites, iets wat ook geen einde zal kennen. Hosting bedrijven verdienen flink aan al die nieuwe webshops die uit de grond lijken te springen. Er is alleen een hevige concurrentie tussen alle hosting providers, dus het zelf beginnen van een hosting bedrijf zal niet zo gemakkelijk gaan.  Maar juist omdat er zo’n hevige concurrentie is, moeten al deze bedrijven ook veel moeite doen om maar te blijven verkopen. Daarom zetten veel van de grotere bedrijven andere mensen aan om te functioneren als hosting reseller.

Wat is een hosting reseller?

Je bent eigenlijk een tussenpersoon of doorverkoper van het hosting bedrijf. Je verkoopt de hosting vanaf je eigen website, wel met een zogenaamde API, een code waarmee je in staat bent om mensen te laten bestellen via het bestel venster van het hosting bedrijf zelf, zodat het lijkt alsof mensen bij het bedrijf zelf bestellen. Echter worden zij een klant van jou en zal je zelf de bestelling van de klant (voor een deel) verder moeten afhandelen. Toch is er weinig verstand van hosting, programmeren en CMS systemen nodig om een bestelling af te ronden. Zo is het mogelijk om websites met een CMS systeem van bijvoorbeeld WordPress, Joomla, Magneto en phpBB te installeren middels een enkele druk op de knop. Een lijst van je eigen klanten met hun website of webshop kun je terugvinden in je account, waar je eventueel aanpassingen kunt doen voor de klant. Maar mocht je er niet helemaal uitkomen, kun je altijd nog de hosting provider zelf een email sturen met een vraag, waar je redelijk snel antwoord op zal krijgen. Bovendien kun je vragen van klanten direct doorsturen naar de klantenservice van de hosting provider, dus daar hoef je jezelf niet druk over te maken.

Via welke hosting provider kan ik het beste reseller worden?

Je kunt op Google zoeken naar bedrijven die het aanbieden om hosting reseller te worden, echter is er voor mij maar 1 de beste, en dat is Versio. Ik raad iedereen ook aan om voor Versio te gaan omdat zij ten eerste zeer voordelige hosting aanbieden (vanaf 0,50 cent per maand al)  en gewoon een goede service bieden, zowel voor de reseller als de klant.

Hoe begin ik bij Versio als hosting reseller?

Ga naar de website van Versio, of klik op onderstaande banner. Wanneer je op de website bent klik je simpelweg gewoon op de Reseller Hosting pakketten, vervolgens maak je daar de keus tussen de verschillende pakketten. Er is nog te kiezen tussen starter en expert pakketten, waar het verschil zit in het aantal gebruikers, het dataverkeer, het aantal domeinen en de schijfruimte.

webhosting verkopen

 

Nog wat tips om meer te verdienen.

Begin een website waar je informatie aanbied met betrekking tot programmeren, webshops, websites, internet marketing, hosting vergelijkingssite  etc.
Zoek in ieder geval een onderwerp wat aanspreekt bij mensen die een website willen beginnen. Geef gratis bruikbare informatie en/of zet een opt-in formulier op (om email adressen te verzamelen) zodat je ook aan email marketing kan doen.

Laat een reactie achter