Top 5 verdien modellen oktober 2013 3

Aan het einde van elke maand maken wij een top 5 van de beste en meest populaire verdien modellen. Voor deze maand zijn dat:

1. Het Miljonairs Model
2. PPV Onthuld
3. Grof Geld Geheim
4. Geld Gorilla
5. Geld verdienen met Instagram

3 thoughts on “Top 5 verdien modellen oktober 2013

  1. Reply Nick K Nov 7,2013 11:44 am

    Ik zag advertentie staan op tweedehands.nl, ik ben begonnen met instagram verdien model. Maat van mij was al begonnen met die bovenste miljonairs model, hij verdiende al best wel wat geld elke dag dus ik denk begin ook maar eens πŸ˜‰ dankje voor de tips

  2. Reply Amanda Nov 7,2013 11:48 am

    Werkt PPV onthuld echt? Is er iemand die er ervaring mee heeft? want dat lijkt me wel interessant, ik doe zelf namelijk al veel op internet, ben ook al maand bezig met geld gorilla, wat ook wel aan te raden is trouwens.

  3. Reply Nick K Nov 7,2013 11:52 am

    Ja daar zat ik ook al naar te kijken @amanda, ik bestel die ook gewoon denk ik, dan weet ik dat in ieder geval uit eerste hand als ik het niet geprobeerd heb dan kan ik er ook niks van zeggen, dus ik zal het testen en laat ik het hier nog wel weten. Bovendien is er meestal toch een niet goed geld terug garantie dus, wat heb ik te verliezen πŸ˜› πŸ˜‰

Laat een reactie achter