SEO tips 2

Zoekmachine optimalisatie is van groot belang voor iedereen met een website, vooral als je daar je geld mee wilt verdienen. Maar wat kun je nou allemaal doen om beter vindbaar te worden in Google en andere zoekmachines?

Het begint eigenlijk bij je website zelf, je zal de meta gegevens moeten optimaliseren voor zoekmachines. Heb je dat gedaan, dan ben je voornamelijk afhankelijk van het aantal externe links die naar jouw website verwijzen. Dus je zal er voor moeten zorgen dat je het aantal backlinks flink laat groeien, op wat voor manier dan ook.

Een handig middel om een hogere positie in Google te bemachtigen door het aantal backlinks te laten groeien, is door gebruik te maken van artikel marketing. Het aantal artikel websites is momenteel aan het groeien, voorheen waren dat er nog niet zo veel maar nu kun je op tientallen websites een artikel plaatsen met diverse backlinks.

Begin vandaag nog met artikel marketing, plaats een gratis artikel met backlink en afbeelding op Plaatsgratisartikel.nl 

2 thoughts on “SEO tips

  1. Reply Gijs Weterings Feb 15,2014 11:08 am

    Ook een mooie strategie is het toevoegen van een (actief!) blog aan je website. Zo heb je regelmatig nieuwe content, bezoekers hebben een reden om terug te komen en je kan leuke gastblogs uitwisselen om ook op andere populaire sites een slimme salesstrategie toe te kunnen passen. De gratis artikelen die jij noemt zijn op zich leuk, maar genereren in de praktijk weinig bezoekers.

    • Reply Fabian Beljaars Feb 17,2014 10:14 am

      Het is ook niet direct de bedoeling van artikel marketing om meer bezoekers te genereren. Met artikel marketing vergroot je de vindbaarheid van je website binnen de organische zoekresultaten van Google. En wanneer je beter vindbaar bent, ontvang je sowieso meer bezoekers. Het is dus een indirecte methode om aan meer bezoekers te komen.

Laat een reactie achter