Meer sales genereren met Facebook

Vandaag de dag is internet een van de meest populaire plekken voor bedrijven om op te adverteren.
Op elke website die je bezoekt staan wel een aantal advertenties. Dit noemen we internet marketing.

Wanneer je een eigen bedrijf hebt en je wilt gaan adverteren om je producten en/of diensten aan de man te brengen, dan zal je zien dat internet een enorm reclamebord is vol met advertenties mogelijkheden. Je zal zien dat je overal kunt adverteren en alles op internet is natuurlijk 7 dagen per week 24 uur per dag geopend.

Met honderden miljoenen mensen die dagelijks van internet gebruik maken over de gehele wereld, weet je al dat het adverteren op internet veel mensen gaat bereiken en waardoor je meer sales zal genereren.

Een van de beste websites om je op te concentreren als het gaat om online adverteren is Facebook. Vandaag de dag is dit Social Media netwerk de grootste van de wereld met bijna een miljard actieve gebruikers.

Je begrijpt misschien wel dat er dus flink wat geld verdient kan worden met adverteren op Facebook. Sterker nog, de meeste grote bedrijven doen al aan marketing op Facebook.

Maar naast dat je betaalde advertenties op Facebook plaatst, is Facebook zelf al een gratis tool waarmee je een website, product of dienst kunt promoten. Je begint gewoon een Facebook pagina, waar je al je producten, diensten en aanbiedingen op kunt plaatsen. Andere gebruikers op Facebook kunnen je pagina liken, waardoor zij de berichten die je op je pagina plaatst ook op hun tijdlijn zullen zien. Daarnaast zijn betaalde advertenties niet duur voor het bereik wat je ervoor krijgt, mocht je daar ook gebruik van willen maken.

Facebook likes

Het aantrekken van likes op je pagina kan alleen wel een lastige klus worden, vooral in het begin. Maar er zijn genoeg manieren om binnen een korte tijd veel likes te verzamelen. Zo is het mogelijk om Facebook likes te kopen, je ontvangt dan 1000 likes binnen 48 uur voor een relatief laag bedrag. Het mooie daaraan is dat je meteen een groot bereik hebt en het aantal likes telt ook mee voor de vindbaarheid van je pagina en de website die je daarop promoot.

Facebook is net als Stumble Upon een geweldig platform om meer bezoekers naar je websites te trekken. Bovendien zal je door het groeiende aantal poteniële klanten op je website natuurlijk ook meer sales gaan maken.

Facebook is voor de online ondernemer niet meer weg te denken. Wanneer je er geen gebruik van maakt gaan je concurrenten die er wel gebruik van maken er met je klanten vandoor. Je wordt dus wel een beetje gedwongen om er aan deel te nemen, maar het is gewoon een geweldig en gratis platform voor internet marketing.

Nog geen Facebook account voor je bedrijf? Dan raad ik u aan om daar vandaag nog mee te beginnen en eens aan te kijken wat het voor u kan gaan doen. Veel succes!

Laat een reactie achter