Meer bezoekers nodig?

Snelle oplossingen om bezoekers naar uw website te trekken

Grote aantallen bezoekers is voor veel bedrijfsmodellen de sleutel tot omzet. Hoe meer bezoekers uw website aantrekt des te meer inkomen u eruit haalt. Of u nu een nieuw product lanceert of snel een extra bron van inkomen wilt hebben, u heeft veel internet verkeer nodig. Hier vind u vijf oplossingen om veel internet verkeer naar uw website te krijgen.

#1 Sociale media. Sociale media werkt snel en als u veel volgers heeft in welke sociale media website dan ook, kunt u veel bezoekers naar uw website trekken. Het geheim is om aandacht trekkende berichten te plaatsen die nieuwsgierigheid opwekken, mensen aan het lachen maken of een discussie uitlokken. U wilt dat mensen doorklikken naar uw website.

Haal het meest uit uw sociale netwerk tactieken en gebruik technologie om dit voor elkaar te krijgen.
Voorbeeld: Met TweetDeck kunt u in één keer uw bericht plaatsen op uw Facebook, Twitter, Linkedin en andere sociale netwerk accounts. Op deze manier veroorzaakt u in één keer een golf op alle drie de sociale media websites.

Om tijd te besparen doet u er ook slim aan om Twitter volgers en Facebook likes/fans te kopen. Bij het kopen van Twitter volgers ontvangt u namelijk maandelijks 1000 nieuwe volgers, die aansluiten bij uw doelgroep en waarbij de accounts worden gecontroleerd op inactiviteit. De kosten hiervan zijn relatief laag ten opzichte van wat u daarvoor terug krijgt. Voor meer informatie hierover bezoekt u onderstaande links:

Twitter volgers
Facebook likes/fans

#2 Artikel marketing. Artikel marketing werkt goed wanneer u zich concentreert op kwaliteit artikel sites met veel bezoekers. Een goed geschreven en informatief artikel, diverse keren herschreven en geplaatst op een handvol artikel sites kan de bezoekers trekken waar u naar op zoek bent. Zorg ervoor dat u aan het eind van het artikel een ruimte maakt waar een “call to action” en een link naar uw website in vermeld staat, om de lezers te motiveren om door te klikken naar uw website.

Nog even een tip voor artikel marketing, namelijk Artikel Tornado, waarmee u uw artikelen automatisch in diverse artikel directories kunt plaatsen, dus daardoor bouwt u meer backlinks op waardoor u beter vindbaar wordt in Google. Daarnaast kunt u zelfs gebruik maken van een nederlandse artikel spinner software, waarmee u de content van elk artikel kunt veranderen door het vervangen van bepaalde woorden. Daardoor zal het nieuwe artikel door Google worden gezien als unieke content. Naast Artikel Tornado wordt er tegenwoordig ook door veel mensen gebruik gemaakt van Artikel Max, een soortgelijke variant. Door gebruik te maken van dit soort middelen, zal uw website veel hoger komen in Google en veel meer bezoekers trekken.

#3 Bloggen. Plaats een artikel op uw eigen blog of wordt gast blogger op een blog met veel abonnees. Als u een informatieve, controversiële of vermakend artikel plaatst veroorzaakt u, net als met sociale netwerken, dat mensen als gekken doorklikken naar uw website. Als u natuurlijk uw fantastische blog artikel promoot via sociale media kunt u de bezoekersaantallen verdubbelen.

#4 Video-inhoud. Het is verbazingwekkend hoe snel een video viraal kan gaan. Net als geschreven inhoud, kunnen video’s die vermaken, een discussies opwekken of veel waarde leveren, een enorme golf creëren. Ze worden doorgestuurd naar vrienden en gedownload naar laptops en mobiele apparaten over de hele wereld. Een goede video genereerd al de bezoekers die u nodig heeft. Nogmaals, wanneer u een beetje sociale media gebruikt om uw video te promoten en er ook over blogt, kunt u het bezoekersresultaat verdubbelen.

#5 Samenwerking. Samenwerken met een relevant of bestaand bedrijf kan snel veel verkeer genereren. De sleutel is om een overeenkomst te sluiten waar beide partijen van kunnen profiteren. Vind mensen in uw industrie die met u willen samenwerken en help elkaar om bezoekers aan te trekken. Een samenwerking kan inhouden dat u beiden als gast bloggers op elkaars website actief bent, advertenties uitwisselen of zelfs het promoten van elkaars e-zine.

Het is mogelijk om snel een grote hoeveelheid bezoekers naar uw website te trekken. De kunst is om een plan klaar te hebben, uw bezoekers en hun doelen te kennen en actie ondernemen. Proost op uw succes!

Geen tijd maar toch veel bezoekers? Laat uw site zien aan duizenden potentiele klanten!

Koop unieke nederlandse website bezoekers

Laat een reactie achter