Keuze domeinnaam belangrijk voor SEO

html forward script

Op het moment  dat u een naam gaat verzinnen voor uw website en dus het adres/url van de website, zorg ervoor dat uw naam direct slaat op wat u verkoopt/aanbied. Op deze manier wordt u namelijk veel beter gevonden in zoekmachines zoals google/yahoo/bing. Om u een voorbeeld te geven, wanneer u aquariums wilt gaan verkopen gebruik dan meteen de  zoekwoorden die mensen gaan gebruiken om dit te gaan vinden in uw naam en dus url van je webshop. Dus bv koop-voordelige-aquariums.nl. Maar dit is natuurlijk niet echt een naam die erg aanspreekt bij de consument, maar ook daar zijn oplossingen voor te verzinnen. Bijvoorbeeld noemt u uw shop die aquariums verkoopt; ‘de vrolijke vis’. Uw normale url wordt dan de-vrolijke-vis.nl. Dan maakt u een 2e domein aan koop-voordelige-aquariums.nl zodat u dankzij de verwerkte zoekwoorden in de naam zeer goed in google  wordt gevonden. En met een simpel html scriptje kunt u iedereen doorverwijzen naar de-vrolijke-vis.nl zodra zij op koop-voordelige-aquariums.nl komen. Ik moet er alleen even bij zeggen dat het nog beter is voor je vindbaarheid om geen streeptjes tussen woorden te zetten, dus in plaats van koop-voordelige-aquariums.nl kies je voor koopvoordeligeaquariums.nl.

Let bij het gebruiken van een forward script op de volgende dingen:

– Tussen de 0.1 en 2 seconden zal de doorverwijspagina (koop-voordelige-aquariums.nl) NIET worden geïndexeerd door zoekmachines, maar de klanten hebben nauwelijks in de gaten dat ze doorverwezen zijn.

– Vanaf 3 seconden zal de doorverwijspagina (koop-voordelige-aquariums.nl) WEL worden geïndexeerd door zoekmachines, maar de klanten zien wel dat ze doorverwezen worden.

Uit deze 2 opties zal u dan een keus moeten maken.

Dit is het script waarmee u uw site kunt doorverwijzen naar een ander url.

<HTML>
<HEAD>

<META HTTP-EQUIV=”refresh” CONTENT=”seconds;URL=the-other-url“>

</HEAD>
<BODY>

</BODY>
</HTML>

Laat een reactie achter