Is online geld verdienen betrouwbaar?

geld verdienen op internet betrouwbaar

Snel geld verdienen op internet, te mooi om waar te zijn?

Het is natuurlijk te begrijpen dat mensen die bovenstaande advertentie op internet zouden zien vaak al denken:

  • Het is onmogelijk
  • Het is oplichterij
  • Als het mogelijk zou zijn, waarom gebruikt niet iedereen deze manier van geld verdienen?

Nu is deze advertentie niet echt en een beetje overdreven, maar zoals velen wel weten kom je vaker van dit soort advertenties tegen op internet, waar vaak wordt belooft dat je honderden euro’s per dag of duizenden euro’s per maand gaat verdienen, maar is dit dus een overdreven stelling? Ik vind van niet, het ligt er natuurlijk aan welk verdien model je gebruikt en hoeveel tijd en energie je erin wilt en kunt steken.

Dus om terug te komen op de gedachten van mensen bij het zien van een verdien model advertentie,

  • Het is zeker mogelijk, afhankelijk van het verdien model en de tijd en energie die je erin wilt en kunt steken
  • Het hoeft geen oplichterij te zijn, maar vaak worden de bedragen die je gaat verdienen een beetje overdreven, maar dat wil nog steeds niet zeggen dat het niet haalbaar is
  • En inderdaad mensen denken al heel snel dat iets te mooi is om waar te zijn, maar dat wil nog niet zeggen dat het ook zo is. Bovendien vinden veel mensen het al snel best als ze maar een 9 tot 5 vaste baan hebben met een vast salaris, deze mensen durven in mijn ogen de uitdaging gewoon niet aan. Ik hoop dat jij dat in ieder geval wel durft en dat jij een echte ondernemer bent. Want in mijn ogen is er niks mooiers dan je geld verdienen met iets van jezelf, al is het een website, product of eigen bedrijf.

Is elk verdien model dan betrouwbaar?

Laat ik eerst even zeggen dat veel van de bestaande verdien modellen op dit moment veel op elkaar lijken. Het verschil zit hem vaak in de bruikbaarheid en kwaliteit van de informatie die je ontvangt. Ik wil ook echt niet zeggen dat iedereen die een verdien model op internet verkoopt ook betrouwbaar is, er zullen heus wel oplichters bij zitten maar ik vertrouw erop dat de meeste mensen dit soort oplichters er wel uit weten te pikken. Ik kan je wel vertellen dat wij de meeste verdien modellen die op deze site staan ook zelf geprobeerd hebben en dat ze allemaal bruikbare informatie bevatten. Ben je helemaal nieuw in de wereld van het online geld verdienen? Download dan onze gratis gids “beginnen met geld verdienen op internet”

Ken jij een verdien model die niet werkt of wat gewoon oplichterij is? Laat het ons weten via een reactie onder dit artikel. Graag wel met toelichting waarom het volgens jou niet werkt of waarom het oplichterij is.

Laat een reactie achter