Gratis Online Geld Verdienen met Youtube 5

gratis geld verdienen met youtube

Youtube is eigenlijk een sociaal medium net als Facebook en Twitter. En net als dat er met Facebook en Twitter geld is te verdienen, geldt hetzelfde voor Youtube.

Hoe verdien je geld met Youtube

Het is eigenlijk heel simpel, je zorgt ervoor dat je video’s veel views krijgen, wanneer je voldoende views hebt krijg je van Youtube de mogelijkheid om advertenties bij het filmpje te activeren. Bovendien moet je niet vergeten dat je in de beschrijving van elke video nog een affiliate link of iets dergelijks zou kunnen plaatsen om nog meer geld te verdienen. Natuurlijk moet je dan wel een product wat relevant aan de video is aanbieden.

Maar nu is de volgende vraag:

Hoe krijg je veel views met video’s zodat het ook echt zin heeft om advertenties te activeren?

1. Kies een geschikt onderwerp

Probeer iets te verzinnen wat er natuurlijk nog niet zoveel is, dus orginaliteit is belangrijk. Maar daarnaast moet het natuurlijk ook iets zijn waar op gezocht wordt, iets wat wel interessant of bruikbaar is voor mensen. Zo krijgen filmpjes waar iets wordt uitgelegd meestal veel views, bijvoorbeeld video’s met technishe oplossingen  bij ICT problemen.

2. Zorg ervoor dat alle video’s van een goede kwaliteit zijn

Dit lijkt me logisch, mensen kijken liever naar video’s die van een redelijke kwaliteit zijn.

3. Optimaliseer de meta gegevens van je video

Zorg voor voldoende en relevante keywords/zoekwoorden, zodat je video goed gevonden zal worden.

4. Start een Youtube kanaal en zorg voor subscribers

Door meerdere video’s te uploaden kun je deze indelen in je eigen Youtube kanaal. Door subscribers op je kanaal te hebben, ontvangen zij een melding op het moment dat jij een nieuwe video upload. Je begrijpt dus wel dat je veel meer views krijgt als je veel subscribers hebt. Je zou mensen ook in de omschrijving van je video’s kunnen vragen of ze zich willen abonneren op jouw kanaal. Maar als je mensen echt bruikbare informatie blijft geven, zullen ze zich waarschijnlijk zelf al op je kanaal abonneren.

5. Start ook een (gratis) website of blog om ook daar al je video’s te plaatsen

Als je ook bezoekers naar je website of blog weet te trekken, die op hun beurt ook jouw video’s bekijken, vergroot je het totale aantal views! Bovendien kun je daar zelf dan nog advertenties of affiliate links plaatsen voor nog meer inkomsten.

6. Gebruik andere Social Media platformen om je kanaal en video’s te promoten

Plaats je video’s op Facebook en Twitter, zodat je nog meer views kunt binnenhalen. Download ons E-book “Meer winst met Twitter” gratis. Hier staan nog handige tips in om je te helpen om je video’s en kanaal te promoten.

 

Hoe activeer ik de advertenties op Youtube?

Log in op je account en ga naar deze pagina  https://www.youtube.com/account_features op deze pagina staat de mogelijkheid om de advertenties aan te zetten mits je voldoende views hebt.

 

Hoeveel geld is er met Youtube te verdienen?

Dit is vooral afhankelijk van het aantal views, zo zijn er mensen die hier elke week of maand miljoenen mee verdienen. Dat soort bedragen zijn helaas nog wel ver weg, maar je begrijpt wel dat er zeker een leuk inkomen mee te verdienen is. Ben je een serieuze ondernemer of zoek je naar een manier om een passief inkomen te genereren? Dan doe je er slim aan om het Grof Geld Geheim te downloaden. Dit is een verdien model wat zich vooral richt op Youtube, zo wordt je geleerd hoe je met de bijgeleverde software links naar website kunt plaatsen waar je dagelijks zo’n 250 euro mee kunt verdienen en ontvang je bonussen met uitleg over een hele hoop andere manieren van geld verdienen via internet.

Extra Youtube verdien strategie

Voor degene die zich gaan richten op het geld verdienen met Youtube is er ook nog een goedkope strategie waar ik meerdere verhalen over heb gehoord dat het ook zeer goed werkt. Voor 10 euro kun je dit Youtube verdien model downloaden

5 thoughts on “Gratis Online Geld Verdienen met Youtube

 1. Reply Tinus Oct 11,2013 10:20 am

  Wat je hier verteld werkt inderdaad wel maar als je snel geld wil verdienen kan je dat toch beter doen met http://goo.gl/tflHPq . Met de methode die je via de link kan bekijken verdien ik nu sinds 1 maand al rond de 120 euro per dag, is geen grapje of overdreven. Op de 2e dag had ik mijn eerste verkopen al, waren nog niet zoveel maar toch zo’n 60 euro bij elkaar. In de 2e week was dat al zo’n 80 tot 90 euro elke dag en nu blijft het maar oplopen. Voor iedereen die dus op zoek is naar snel geld verdienen, ik raad je de methode aan die ik in mijn link heb staan.

 2. Reply Bart Barends Oct 11,2013 10:24 am

  Ik zag deze advertentie op tweedehands.nl , ziet er veelbelovend uit. Ik heb het pakket grof geld geheim net besteld en ga het eens proberen. 😉

 3. Reply Lindaatje Oct 11,2013 10:29 am

  Ik zag um ook net staan op die advertentie site. Ik had al meerdere van die manieren gezien om geld te verdienen op internet. En ik heb het ook zelf geprobeerd met gratis truukjes enzo maar voor mij werkte dat niet. Ik ga proberen wat Tinus zei.

 4. Reply Bblil Oct 15,2013 3:38 pm

  Ja dat grof geld geheim ofzo, dat is wel leipe shit ouwe. Ik en maat van mij verdienen nu allebei rond de 60 per dag, maar moet nog meer worden kan ik dikke wagen kopen binnenkort haha. Link is die Tinus al gaf http://goo.gl/tflHPq

 5. Reply Snel Geld Verdienen Online Oct 18,2013 9:05 am

  GGG is inderdaad erg goed! Vooral de software is erg behulpzaam. Naast de software is ook de bijbehorende informatie erg goed!
  Wel grappig trouwens dat er nog een GGG is (geld gorilla geheimen) hahaha, die hebben niet zo goed nagedacht over het feit dat ze allebei dezelfde afkorting hebben..
  Toch zijn beide programma`s waardevol. Grof geld geheimen is heel geschikt voor beginners maar ook zeer waardevol voor mensen die al langere tijd bezig zijn met aff marketing.
  Geld gorilla geheimen vind ik persoonlijk het best geschikt voor beginners, omdat het heel breed word omschreven, en alles duidelijk en goed word uitgelegd.

Laat een reactie achter