Gratis Website Promotie – Meer Bezoekers

 

Heb jij een website, maar blijven de bezoekers bij je weg? Geen paniek want daarom heb ik deze post gemaakt over alle gratis mogelijkheden om snel veel bezoekers op je website te krijgen.

1. Linkbuilding

Door de komst van de Google Panda update van 2012, is het nu zeer belangrijk om veel backlinks van hoge kwaliteit te verzamelen. Gelukkig zijn hier tegenwoordige handige tools voor om linkbuilding iets gemakkelijker en sneller te laten gaan. Zo kun je een gratis account aanmaken op linkbuildingtool.nl waar je startpagina achtige websites kunt doorzoeken op een bepaald onderwerp en zo meteen een link kunt toevoegen, wat meestal gratis is. Maar natuurlijk is linkbuilding meer voor de lange termijn promotie van je website. In de volgende alinea’s laat ik je zien hoe je direct meer bezoekers krijgt.

2. Autohitters

Er zijn nog steeds een behoorlijk aantal autohitters waaronder ook Nederlandse. In het kort is een autohitter een rolatie systeem waar jij je website in kunt plaatsen, wanneer je zelf het autosurfen gebruikt ontvang je credits, met die credits kun je jouw site in het rolatie systeem tonen aan vaak duizenden andere gebruikers van het systeem. Op die manier krijg je dus binnen enkele uren al snel honderden bezoekers.

Maar wat voor autohitters zijn er allemaal?

Ik ben zelf al zo’n 7 jaar bezig met autohitters en ik durf ook wel te zeggen dat ik nu de beste wel weet te benoemen. Hier volgt een overzicht.
Nederlandse Autohitters:

Dutchleader

Hitgeld

Internationale Autohitters:

Traffic Swirl (Sociale aspecten, chat, prijzen te winnen, minigames, gratis 7 dagen PRO account)

Easyhits4u (Sociale aspecten, splashpage builder, rotator, meeste gebruikers, gratis HTML mails sturen naar connecties)

Ebesucher (Vergelijkbaar met easyhits4u)

Traffic Syndicate 25 (Zeer professioneel, mogelijkheid om er geld mee te verdienen, zeer veel mogelijkheden)

Traffic Pods (Zeer vergelijkbaar met Traffic Syndicate, veel mogelijkheden, mogelijkheid om er geld mee te verdienen, zelfs leuk en uiteindelijk verslavend om het te gebruiken)

Wat raad ik je aan?

Ik raad je aan om van zoveel mogelijk Traffic Exchanges gebruik te maken. De beste zijn Traffic Swirl, Easyhits4u en Dutchleader. Wen jezelf aan om elke dag minimaal een half uur te surfen voor credits. Dit kan je ook doen op je telefoon of tablet als je bijvoorbeeld veel gebruik maakt van openbaar vervoer. Wil je snel veel referrals zodat zij voor jou credits surfen? Kies dan voor een PRO account, bij Traffic Swirl krijg je 7 dagen gratis PRO onder menu “Rewards” op ledenpagina.

Laat een reactie achter