Gratis geld verdienen met bloggen

Zonder ook maar een cent uit te geven en dan toch geld verdienen met een website op internet? Zelfs zonder te hoeven betalen voor hosting? 

Is dit mogelijk vraag jij jezelf wellicht af? Het antwoord is gelukkig een hele grote JA, het is zeker mogelijk en het is zelfs zo gemakkelijk dat iedereen dit kan doen!

Maar hoe doe je dit dan?

Iedereen heeft wel een hobby of interesse waar hij of zij veel over weet te vertellen. Voel jij jezelf nu al aangesproken, dan ben jij een van die mensen die veel geld op internet laat liggen! Want met de informatie over jouw interesse of hobby kun jij gewoon geld verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken op blogger.com, dit is een gratis blog service van Google. Vervolgens plaats je diverse berichten op het blog met alle kennis die jij hebt over jouw interesse of hobby.

Wanneer er voldoende content op je blog staat (je zal af en toe wel wat moeten updaten wil je hier succesvol mee zijn) en je voldoende bezoekers op je blog krijgt, unlock je de mogelijkheid om Google Adsense advertenties op je blog weer te geven. Wanneer een bezoeker op zo’n advertentie klikt ontvang jij een bepaald bedrag van de adverteerder. Het mooie aan Google Adsense is dat de advertentie zich weet aan te passen aan de content van de website en waar de bezoeker naar op zoek is. In andere woorden, op een website over reizen komen waarschijnlijk veel advertenties van reisbureaus voorbij. Je begrijpt wel dat er sneller op een dusdanige advertentie geklikt zal worden omdat het aansluit bij de wensen van de bezoeker.

Hoeveel kun je verdienen met bloggen?

Er zijn mensen die wekelijks 100.000 euro verdienen met enkel en alleen Google Adsense advertenties. Maar om even realistisch te blijven zal je met een enkel blog dagelijks ongeveer tussen de 1 en 10 euro verdienen, maar dat is geheel afhankelijk van het aantal bezoekers per dag. Heb je zo’n 100 bezoekers per dag (wat makkelijk te realiseren valt) verdien je waarschijnlijk tussen de 1 en 3 euro per dag, maar dit is helemaal niet met zekerheid te zeggen. Het kan namelijk ook veel meer of minder zijn, maar uit mijn eigen ervaringen zijn enkele euro’s voor 100 bezoekers een realistisch bedrag.

Wil je 100 euro per dag verdienen? Dat kan!

Natuurlijk is het mogelijk om zelfs honderden euro’s per dag te verdienen door gebruik te maken van blogger. Want wanneer je meerdere blogs hebt gemaakt die allemaal een aantal euro per dag verdienen, kom je al een stapje dichterbij financiele vrijheid. Of je maakt een super blog waar je elke dag werk in steekt en indien je duizenden bezoekers per dag binnen haalt, zullen de Adsense verdiensten ook vele malen hoger uitvallen. Maar als je het inderdaad groot wilt aanpakken met een super blog, raad ik je wel aan om wel een domein te registreren met een hostingpakket. Gelukkig hoeft dat ook niet teveel te kosten, bij Versio kun je al een website hosten vanaf  €0,50 cent per maand.

Kortom het is geheel afhankelijk van je eigen inzet en motivatie hoeveel je precies gaat verdienen….
Een leuk zakcentje of een royaal salaris!

In ieder geval succes met deze gratis verdien tip!

Laat een reactie achter