Gratis Facebook Likes

Iedereen met een Facebook pagina weet dat het verzamelen van likes een heel gedoe kan zijn. Ben je net begonnen met een Facebook pagina, dan is het helemaal lastig om daar likes op te ontvangen. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei middelen waar je gebruik van kunt maken om snel aan veel likes te komen.

Facebook likes, Google +1, Youtube views  

Met de website FBlikers.nl ontvang je credits wanneer je andere pagina’s liked, twitter accounts volgt, youtube video’s of websites bekijkt. Je kunt je eigen Facebook pagina, Google pagina, youtube video of website toevoegen waar je met credits betaald voor een like, +1, youtube view of website hit. Het gebruik van de website is gratis, maar mocht je credits willen kopen bestaat daar de mogelijkheid voor.

Elke dag 10 tot 20 gratis Facebook likes

Naast FBlikers is er nog een andere website waar je ongeveer hetzelfde kunt doen. Met Liketrader ontvang je ook credits voor het liken van pagina’s van andere gebruikers. Deze credits kun je alleen uitgeven om een Facebook pagina te promoten. Ik maak zelf ook gebruik van Liketrader en ik ontvang meer likes met deze dienst dan met FBlikers. Natuurlijk kun je bij deze website ook credits bestellen, maar wanneer je niet van plan bent om er geld aan uit te geven kun je elke dag ongeveer 10 tot 20 likes ontvangen.

Credits bestellen of likes kopen? 

Ben je wel van plan om geld te investeren om aan meer Facebook likes te komen, dan kun je beter gebruik maken van een andere dienst. Met Facebookfan ontvang je voor een eenmalig bedrag binnen 48 uur 1000 volgers. In de meeste gevallen ben je goedkoper uit om hier gebruik van te maken in plaats van het bestellen van credits op Liketrader en FBlikers.

Laat een reactie achter