Geld verdienen met schrijven van een ebook

Hoe je geld kunt verdienen met het schrijven van een informatie product in de vorm van een ebook. 

Veel mensen weten het niet, maar er is in Nederland een grote behoefte aan informatie producten, die vaak worden uitgegeven als een ebook. Er valt dus veel geld te verdienen met het schrijven van zo’n ebook. Maar hoe begin je er nou precies mee?

Heb je veel kennis over een bepaald onderwerp, waarvan je denkt dat veel mensen ook iets zouden hebben aan die kennis. Dan heb je wellicht al een geschikt onderwerp gevonden om een ebook over te schrijven. Het kan ook van alles zijn, weet jij bijvoorbeeld als geen ander hoe je honden moet trainen, hoe je het beste af kunt vallen, hoe zoekmachine optimalisatie werkt of hoe je een playstation ombouwt. Al dit soort uiteenlopende onderwerpen zijn zeer geschikt om een informatie product over te maken. En zoals je ziet is het voor iedereen mogelijk, mits je een taal goed beheerst en overweg kan met microsoft word, openoffice of een andere tekstverwerker.

Dus ga bij jezelf eens goed nadenken wat voor kennis jij bezit die je zou kunnen gebruiken om een ebook over te schrijven. Wanneer je het ebook af hebt, converteer je het bestand naar een PDF formaat, maak je er een mooie cover bij, zet je een website (sales page) met bv een Paypal betaalknop en klaar is kees!

Om nog meer geld te verdienen en om je nog meer ideeën te geven hoe je zelfs geld kunt verdienen door ebooks geschreven door een ander te verkopen. Raad ik je aan om voor een kleine investering van €17,- het gouden paaseieren verdienmodel te downloaden. In dit verdienmodel leer je onder andere gebruik te maken van diverse adverteerders strategieën, waardoor jij je producten veel sneller kunt verkopen.

Laat een reactie achter