Geld verdienen met Easyhits4u

Een gratis methode om geld te verdienen op internet met Easyhits4u. 

De verdien methode 

Wij hebben een speciale methode ontwikkeld waarmee je met traffic exchange programma’s elke dag geld kunt verdienen.

Direct naar de gratis verdien methode.

Wat is Easyhits4u?

Een traffic exchange website, die er toch veel zijn op internet. Maar in vergelijking met andere traffic exchange websites, loopt Easyhits4u toch een beetje voor op de rest. Met meer dan 700.000 leden is het ook een van de grootste van het moment. Met Easyhits4u kun je gratis bezoekers uit een land naar keuze ontvangen. Om bezoekers te ontvangen heb je credits nodig die je kunt verdienen door websites van andere leden te bekijken. Nadat er een timer afgelopen is verschijnt er een andere website van een gebruiker en ontvang jij een bepaald aantal credits. Klinkt simpel toch?

Hoe kun je hier dan geld mee verdienen?

Dit kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld veel nieuwe leden werven, want wanneer iemand die door jouw lid is gemaakt een bestelling plaatst, ontvang jij een percentage van dat bedrag in je account. Maar de meest effectieve methode is het promoten van affiliate producten.

Hoeveel kun je ermee verdienen?

Net als bij alle vormen van internet marketing en geld verdienen op internet, is dit geheel afhankelijk van de hoeveelheid werk die je erin steekt. Maar heb je elke dag tijd om er een uur of 2 aan te besteden, dan kun je binnen een redelijke termijn tientallen dollars/euro’s verdienen per dag.

Hoe werkt de website?

Ik heb een video gemaakt van hoe de binnenkant van Easyhits4u eruit ziet. Ik laat diverse mogelijkheden van website promotie zien die wordt aangeboden door Easyhits4u en daarnaast hoe het surfen van websites werkt.

Nog wat tips

Wanneer je net een nieuwe account hebt aangemaakt, doe je er verstandig aan om je eerst te richten op het werven van nieuwe leden. Je hebt referrals nodig, aangezien zij ervoor zorgen dat jij minder hoeft te surfen voor credits. Daarnaast doe je er verstandig aan om zelf flink te surfen zodat je veel credits op kunt bouwen. Maak elke dag gebruik van de surfer, minimaal 1 uur per dag, probeer dit jezelf aan te wennen. Misschien handig om te weten is dat je de surfer ook op de meeste smartphones en tablets kunt gebruiken, dus handig voor onderweg of als je staat te wachten op de bus/trein.

Aanmelden Easyhits4u

Je kunt ervoor kiezen om een gratis, premium of ultimate account aan te maken.

Meld je direct aan!

 

Laat een reactie achter