Geld verdienen als Jobtipper

Wat is een Jobtipper?

Wanneer je jezelf hebt aangemeld op de website van Jobtipper.nl, krijg je regelmatig vacatures per mail naar je opgestuurd. Het is de bedoeling dat jij gaat kijken of je niet iemand kent die weleens geschikt zou kunnen zijn voor een bepaalde vacature en die natuurlijk nog op zoek is naar werk. Jij laat die persoon vervolgens solliciteren op een vacature en wanneer hij of zij wordt aangenomen krijgt de Jobtipper €250 ! Mocht het zo zijn dat jij zelf gaat reageren op een vacature die je als Jobtipper binnen krijgt en je word aangenomen, dan ontvang je ook 250 euro.

Hoe kun je allemaal verdienen als Jobtipper?

Naast die €250,- per succesvolle sollicitatie is het ook nog mogelijk om  geld te verdienen door nieuwe leden te werven als Jobtipper. Wanneer een Jobtipper die door jou is aangebracht een vacature weet in te vullen, dan ontvangt hij €250 en jij krijgt €50.  Als de door jou aangebrachte jobtipper nu ook weer nieuwe jobtippers aanbrengt en één van deze jobtippers is succesvol dan ontvang jij €25. Dit systeem gaat 5 lagen diep, wanneer een Jobtipper op de 5e laag succesvol is, krijg je zelfs nog €2,50.

Hoe kun je iemand vinden die geschikt is voor een vacature?

Je gaat gewoon gebruik maken van Social Media zoals Facebook en Twitter. Als het goed is dan ken jij de personen die je in je Facebook en Twitter lijst hebt staan en weet jij ongeveer wel wie er geschikt voor zou kunnen zijn. Bovendien doe je er verstandig aan om alle vacatures te delen op al je Social Media accounts.

Conclusie: 

Wanneer je een redelijke vriendenlijst hebt op Social Media, dan is dit een van de meest makkelijkste vormen om geld te verdienen op internet. Je hoeft er eigenlijk vrij weinig voor te doen aangezien veel mensen in deze tijd op zoek zijn naar werk en er dus best veel sollicitaties kunnen komen op de vacatures die je plaatst. Voor iedereen die wat geld op internet bij wilt verdienen, maak een account aan en begin vandaag nog!

 

Meld je direct aan!

 

Laat een reactie achter