Geld verdienen als game tester 7

Wellicht voor veel mensen de leukste manier om geld te verdienen, namelijk door video games te spelen! 

Ben jij een hardcore gamer en speel je het liefst de hele dag door allerlei verschillende spellen? Dan is dit jouw kans om hier je geld mee te verdienen!

Als game tester ga je spellen vanuit verschillende genres spelen en ga je zoeken naar eventuele bugs en fouten in het spel. Je maakt een rapport van alles wat je vind en geeft dat door aan de ontwikkelaar. Geweldig toch?

Het is ook niet gek dat er steeds meer van dit soort mogelijkheden komen. De game industrie is de afgelopen tijd flink aan het groeien geweest, zelfs nog meer dan de film industrie!

Wat zijn de voordelen van het werken als game tester?

 • Je werkt vanuit je eigen huis
 • Je bepaald je eigen tijden
 • Je krijgt gratis spellen, die je na afloop meestal mag houden
 • Je hebt geen baas die in je nek staat te hijgen
 • Je kunt de hele dag door hetgeen doen wat je leuk vindt, namelijk gamen!

Wat zijn de nadelen van het werken als game tester?

 • Er zullen spellen tussen zitten die je wellicht niet leuk vind om te spelen
 • Je moet goed blijven opletten zodat je geen bugs over het hoofd ziet
 • Je zit de hele dag te gamen? (of is dit geen nadeel)

Wie is geschikt als game tester?

In principe iedereen die graag allerlei soort spellen speelt. Je moet voor jezelf maar kijken of je denkt dat je het leuk blijft vinden. Je hoeft in ieder geval geen diploma’s te hebben in ieder geval, dus als het je leuk lijkt, ben je geschikt genoeg, ik neem aan dat jijzelf wel kan bepalen of het iets voor je is.

Game tester worden, of toch niet?

Ja waarom niet, je doet wat je leuk vindt en verdient er nog geld aan ook! Het kan misschien wel zo zijn dat je te vaak en te lang achter de computer zit waardoor je sociale contacten wat verslechteren. Verder zie ik er geen kwaad in, je moet doen wat je wilt.

Waar kun je game tester worden?

Via deze (nieuwe) link: Geld verdienen als Game Tester

Reviews van de nieuwe aanbieder zien er betrouwbaar uit. Heb gezocht maar heb geen negatieve reacties kunnen vinden zoals bij de aanbieder hieronder, diverse gebruikers lijken tevreden.

Via deze (oude) link:  geld verdienen als game tester (Bekijk de reacties over deze aanbieder hieronder)

Alternatieven?

Game tester job
Game tester secrets

 

7 thoughts on “Geld verdienen als game tester

 1. Reply http://verdienenmetinternet.net/echt-geld-verdienen-met-spelletjes/ May 22,2014 11:33 am

  Ik ben al langer op zoek naar een manier om met spelletjes geld te verdienen! Dit is een super manier! Thnx!

  • Reply Fabian Beljaars May 23,2014 9:01 am

   Leuk om te horen dat dit artikel je heeft geholpen met waar je naar op zoek was. Houd de site in de gaten want ik plaats binnenkort ook een artikel over een andere manier van geld verdienen door een bepaald spel te spelen. Waarschijnlijk vind je dat ook erg interessant.

 2. Reply keescanadees Jun 23,2014 11:17 pm

  Ik kom op die link uit, ik denk nou dit gaat wel wat worden.

  Blijkt dat je geld moet betalen om lid te worden…
  Dus nu vertrouw ik het niet
  Als ik het geld stort dan gaan hun er mee vandoor

  Weet iemand of het betrouwbaar is ?
  of een gametest bedrijf die wel te vertrouwen is?

 3. Reply Fabian Beljaars Jun 24,2014 8:17 am

  Nou, voor zover ik weet is deze website wel te vertrouwen hoor. Ik heb het zelf niet getest moet ik erbij zeggen, maar ze vragen enkel ik geloof 94 cent om een premium account aan te maken. Je betaald ze eigenlijk omdat hun als tussenpersoon functioneren die jouw in contact brengen met de developers van de games.

  Ze hebben ook nog eens een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie en een 7 dagen trial, zodat je kunt kijken of het wat voor je is. Ik dacht dat je na de trial tijd een maandelijks bedrag van 27 dollar (20 euro) gaat betalen voor de service. Maar kijk, als je in die 7 dagen trial meer gaat verdienen dan die 27 dollar, heb je dat in ieder geval al vast terugverdiend voor de volgende maand. En zo niet, dan kun je ervoor kiezen om in de trail periode je account op te zeggen, je bent dan maar zo’n 94 cent kwijt en weet je in ieder geval waar je aan toe bent.

  Ik zou het graag van je willen horen als je besluit om het te proberen wat je ervan vond.

 4. Reply Fabian Beljaars Jun 25,2014 8:04 am

  (Over http://www.gamingjobsonline.com/)

  Ik heb zelf ook nog even lopen zoeken maar de meningen zijn een beetje verdeeld. Ik heb een aantal mensen gevonden die zeggen dat je wel degelijk geld gaat verdienen met gamen en het schrijven van reviews. Maar geven ze wel duidelijk aan dat je er echt niet rijk van gaat worden. Ook negatieve berichten blijken er veel te zijn, zo heb ik gevonden dat ze zich niet houden aan hetgeen wat ze beloven in de advertenties en krijg je vrij weinig games die je kunt testen voor geld. Wel heb ik gezien dat die persoon zijn geld terug had gekregen binnen de 60 dagen garantie periode, maar ook die persoon was er niet over te spreken. Op andere bronnen staat inderdaad dat je deze site beter kunt vermijden. Dus mijn excuses, het leek mij op moment van plaatsen een leuke manier voor hardcore gamers om wat bij te verdienen.

  Ik ga op zoek naar een andere aanbieder die wel te vertrouwen is en zal deze dan hier plaatsen.

 5. Reply netz Aug 18,2014 6:55 am

  Je kan aan de opmaak van een site vaak al zien waar je mee te maken hebt; veel lijstjes, veel ‘opmerkingen’ tussendoor en ‘reviews’ van tevreden klanten onderop. Als je dan doorklikt -na gouden bergen beloofd te worden- en je moet als eerste betalen voordat je verder komt, dan moeten er intern al meerdere bellen gaan rinkelen, toch? Ze zeggen niet voor niets: als iets te mooi is om waar te zijn, dan zal het ook wel zo zijn 😉

 6. Reply nick molenaar Oct 5,2016 11:19 am

  hoi ik ben Nick molenaar.
  ik zou graag game tester willen worden. ik zit nog op school op de prins Maurits.
  ik doe Nivea pro en dat betekent praktijk onderwijs dat is dat je moeilijk met leren.
  maar ik speel heel veel games dus daarom wil ik game tester worden ik vind het leuk om te doen. ik speel 45 uur per week.

  ik hoop dat ik een keer langs mag komen kijken wat jullie allemaal doen gr Nick molenaar

Laat een reactie achter