Full Time internet marketeer worden

Er bestaan heel erg veel manieren om geld te verdienen op internet. Zo zijn er talloze verdienmodellen, affiliate websites en spaarprogramma’s. Maar ben je op zoek naar een manier om voor jezelf te beginnen als full time internet marketeer, dan kan het moeilijk zijn om de informatie te vinden waar je naar op zoek bent. Want hoe kun je nou je gehele salaris verdienen op internet?

Met affiliate marketing 

Je begint een website over een bepaald onderwerp (niche), een blog doet het vaak erg goed met deze vorm van internet marketing. Kies natuurlijk iets waar je veel van weet en begin met het plaatsen van berichten op je blog. Plaats nooit enkel en alleen berichten om iets te verkopen want je moet je bezoekers natuurlijk wel iets te bieden hebben. Plaats handige informatie en maak gebruik van Social Media om je website onder de aandacht te brengen. Maak ook gebruik van banners van gerelateerde affiliate producten of schrijf een artikels over producten en plaats die op je website. Met affiliate marketing verkoop je producten van een ander en ontvang jij een percentage commissie over iedere verkoop. Je hoeft dus zelf geen product te hebben maar je doet er wel verstandig aan om ook een eigen product zoals een ebook of video handleiding te maken. Wanneer je een eigen product ook wilt verkopen via affiliate netwerken, dien je jezelf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.  Maar wanneer je met niets begint, kun je beter eerst een maandelijks bedrag opbouwen door middel van het verkopen van affiliate producten.

Met Google Adsense advertenties

Naast het aanbieden van affiliate producten, kun je ook geld verdienen door het tonen van Google advertenties. Je kunt dan geld verdienen per view, click, lead en sale. Je doet er altijd slim aan om gebruik te maken van enkele Adsense advertentie blokken op je site, maar je zal best veel bezoekers op je website moeten krijgen om hier echt iets aan te verdienen. Hoeveel geld je kunt verdienen met Google Adsense is afhankelijk van heel erg veel factoren. Denk hierbij aan de positie van de advertentie blokken, hoeveel bezoekers je elke dag ontvangt en hoe vaak er op geklikt zal worden. Reken voor zo’n 100 tot 200 bezoekers per dag ongeveer 2 euro inkomsten. Maar dit bedrag kan dus elke dag weer heel erg verschillend zijn. Je denkt misschien, wat heb ik aan 2 euro per dag? Maar wat als je nou eens 100 websites hebt waar je elke dag 2 euro mee verdient? Wanneer je met Google Adsense veel geld wilt verdienen, doe je er slim aan om veel niche sites op te zetten, die een hoge positie in Google hebben zodat je daar elke dag veel geld uit haalt. Lijkt Google Adsense je wel wat? Dan raad ik je aan om de methode “Internet Geheimen” te bestellen. Je leert een methode waarmee je met enkel Google Adsense advertenties, elke dag honderden euro’s kunt verdienen. Alles wordt stap voor stap behandeld middels instructie video’s en er is veel aandacht voor zoekmachine optimalisatie van WordPress websites.

 Met een (dropshipping) webshop 

Wil je een webshop beginnen, dan kun je ervoor kiezen om producten te verkopen via de normale weg, of middels dropshipping. Kies je voor de normale weg, dan dien je jezelf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Begin je een webshop met dropshipping, dan hoef je jezelf (meestal) niet in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Wat is dropshipping dan? Met dropshipping hoef je zelf geen producten in te kopen omdat je alles laat verzenden door de (dropshipping)leverancier direct naar de klant. Het beginnen van een webshop met dropshipping leverancier is dus een stuk gemakkelijker en loop je minder risico. Nu is het wel zo dat heel veel mensen ineens een webshop beginnen met of zonder dropshipping. En veel van deze mensen doen iets fout, aangezien er een groot aantal webshop eigenaren zijn die heel erg weinig of zelfs nog nooit iets verkocht hebben. Wil jij succesvol zijn met je webshop, dan doe je er wellicht verstandig aan om het ebook “Starten met Dropshipment” te downloaden, vooral als je hier nog helemaal geen ervaring mee hebt.

Met email marketing

Zorg ervoor dat je bezoekers ook een email adres achter laten of zich abonneren op je nieuwsbrief. Je kunt email bestand opbouwen door bezoekers een gratis rapport of ebook te laten downloaden, waar ze hun email adres voor moeten invullen. Je kunt je bezoekers op de hoogte houden van updates of je stuurt ze een affiliate link naar een product. Ga je bezoekers alleen niet spammen, dus ga niet elke dag lopen mailen, je hebt dan grote kans dat je bezoekers zich weer uitschrijven van je nieuwsbrief. Email marketing heeft voor veel mensen bewezen dat er veel geld mee verdient kan worden, dus probeer hier in ieder geval gebruik van te maken. Wat voor email programma kun je gebruiken om nieuwsbrieven te versturen? Wij maken gebruik van YMLP, waar je heel gemakkelijk een HTML nieuwsbrief kunt ontwerpen en email gegevens vanuit Excel kunt importeren.

Deelnemen aan een verdienmodel

Top 3 verdienmodellen

Miljonairs Model (Geschikt voor mensen met een baan)
Geld Gorilla (Zeer geschikt voor beginners)
Grof Geld Geheim (Voor de Youtube gebruiker)

Laat een reactie achter