Duizenden bezoekers met Stumbleupon

Stumbleupon, een onmisbare tool voor elke internet marketeer. 

Veel bezoekers, dat is waar de meeste internet marketeers naar op zoek zijn. Om het nog beter te verwoorden, zijn ze op zoek naar bezoekers uit een bepaalde doelgroep. Dit soort bezoekers zijn sneller geïnteresseerd in wat er door de internet marketeer wordt aangeboden, dat kan een product, dienst of aanmelding bij een website zijn.

Veel marketeers spenderen duizenden euro’s en honderden uren om verkeer naar hun websites op te bouwen. In sommige gevallen kost het de de marketeer meer dan dat het uiteindelijk opbrengt.

Naast de traditionele manieren om aan bezoekers te komen, kunnen er nu ook andere nieuwe technieken gebruikt worden die zeer effectief blijken te werken.

Er is een bepaalde website, die er nu al om bekend staat dat je met deze site super snel, hele grote hoeveelheden bezoekers gaat ontvangen.

De website waar ik over praat is natuurlijk Stumbleupon.com. Deze website is een soort van social media platform, waarbij er veel informatie wordt geboden waarbij jijzelf aan kunt geven of je het interessant vind of niet. En natuurlijk bestaat er net als andere social media platformen de mogelijkheid om mensen te volgen.

Bezoekers van Stumbleupon kunnen websites bekijken die andere mensen hebben gevonden, vaak in de vorm van een artikel. Wanneer ze een website bekijken kunnen ze een pagina liken, of disliken. Wanneer mensen een pagina liken, ontvangt deze meer bezoekers, wordt er een pagina disliked, dan ontvang de pagina minder bezoekers.

Om een website/pagina goed te laten lopen op Stumbelupon moet het een pagina zijn met informatie die mensen graag doorgeven en adviseren aan anderen. Sales pages en andere verkoop en promotieteksten doen het slecht op Stumbleupon, maar pagina’s met een artikel over een controversieel onderwerp, iets wat schattig, grappig of vreemd is doen het heel erg goed en dit soort pagina’s ontvangen daarom ook veel bezoekers.

Hetgeen wat je plaatst kan een video, artikel of iets dergelijks zijn. Het moet iets zijn wat jouw doelgroep aantrekt en wat zij interessant vinden. Je zou er over na kunnen denken hoe je voor content kunt zorgen die een grote doelgroep aanspreekt. Het is in ieder geval zeker mogelijk, en je zal er heel erg veel bezoekers voor terug krijgen.

Je kunt trouwens je eigen pagina’s gewoon toevoegen op Stumbleupon. Toch is het beter om iemand anders je pagina’s te laten stumblen, dat zorgt namelijk voor de eerste stap om je pagina viraal te maken. Als je de mogelijkheid hebt, doe je er ook verstandig aan om een Stumbleupon like knop op je websites te plaatsen, zodat je het je bezoekers wat gemakkelijker maakt om jouw pagina’s te stumblen.

Een goed geschreven artikel die een breed publiek aanspreekt kan duizenden bezoekers in een dag binnen slepen. Stumbleupon is een krachtige website, onmisbaar voor de internet marketeer. Het aantal backlinks die je misloopt wanneer je deze dienst niet gebruikt is een enge gedachte voor elke internet marketeer, doe er daarom je voordeel mee!

 

Laat een reactie achter