Beste Artikel Marketing Tool 2013

beste artikel marketing tool 2013

Wil jij meer bezoekers, meer klanten en dus meer omzet?

Iedereen weet dat er goud geld te verdienen is op internet. Succesverhalen van internet entrepreneurs die hun zakken hebben gevuld met één goed idee zijn er in overvloed. Je hebt de internetmiljonairs (en miljardairs) als Mark Zuckenberg en Raymond Spanjar, maar je hebt ook de kleinere spelers die meer geld verdienen dan ze ooit durfde te dromen. Miljardair worden is niet voor iedereen weggelegd, maar meer verdienen dan met je huidige baan wél.

Wij introduceren met gepaste trots Artikelmax. Een handige artikel marketing tool. Eentje die werkt. Eentje die resultaten boekt. Eentje die jou geld kan opleveren, mits je een goed idee hebt. Laat de rest vervolgens maar aan Artikelmax over.

Wat doet Artikelmax?
Artikelmax is in een handomdraai artikelen plaatsen op internet. Klinkt nog niet echt spectaculair, hè? Laten we bij het begin beginnen. Wanneer je geld wilt verdienen op internet heb je een aantal dingen nodig. Een goed idee. Een website. Bezoekers. Klanten. In die volgorde. Alleen… hoe krijg je bezoekers? En hoe converteer je die bezoekers in klanten? Bezoekers krijg je door aan linkbuilding te doen. Hierdoor stijg je in Google en zal je automatisch meer bezoekers krijgen. Stel dat iemand zoekt op autobanden en jij hebt een website die autobanden verkoopt, dan wil je toch zeker dat diegene op jouw website terechtkomt? Dat is immers een potentiële klant! Nou, dat doet Artikelmax dus!

Artikelmax is een hulpmiddel bij linkbuilding. Je kunt in een aantal klikken artikelen plaatsen op meer dan dertig websites. En dat aantal breidt zich constant uit. Dit bespaart niet alleen een hoop tijd, maar ook geld. Je hoeft niet meer te onderhandelen met webmasters of je wel of niet een artikel met link mag plaatsen op hun website, en tegen welk prijskaartje. Bij Artikelmax heb je de mogelijkheid om éénmalig 25 artikelen te verspreiden of maandelijks 100 of 200 voor een vast bedrag per maand.

Artikelmax helpt bij het realiseren van onmogelijk geachte (internet)dromen. Probeer het vrijblijvend uit voor 29 euro. Toch niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug. Een lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.

Lees hier verder over deze Artikel Marketing Tool

Laat een reactie achter