5 tips voor meer bezoekers op je blog

Het krijgen van bezoekers op je site kan soms lastig zijn. Daarom heb ik 5 tips voor je om meer verkeer op je website te krijgen. 

1. Maak gebruik van Social Media.

Vooral handig wanneer je gebruik maakt van WordPress software. Hiermee kun je heel gemakkelijk je blog linken aan Facebook en Twitter. Alle berichten die je dan plaatst, komen automatisch op je Facebook en Twitter account te staan. Naast Facebook en Twitter zou je ook nog gebruik kunnen maken van Stumbleupon. Wanneer je artikelen deelt op Social Media, heb je natuurlijk een groter bereik en is het plaatsen van links op Social Media gunstig voor je SEO.

2. Voeg deel knoppen toe

Zorg ervoor dat je bezoekers ook de content van je website of blog kunnen delen op hun eigen Facebook en Twitter account.

3. Update content regelmatig

Zoekmachines houden van veel content en regelmatige updates van die content. Je zal beter vindbaar worden in zoekmachines wanneer je veel en vaak artikelen plaatst. Let wel op want elke dag teveel plaatsen kan juist schadelijk zijn voor je positie in Google. Plaats niet meer dan 10 artikelen per dag.

4. Plaats berichten op forums

Plaats diverse berichten op forums, maar ga ze natuurlijk niet spammen. Plaats nieuwe updates en interessante artikelen met een link naar je website. Zorg er natuurlijk wel voor dat het forum waar je iets gaat plaatsen wel verwant is aan de content van je eigen website.

5. Voeg je website of blog toe aan zoekmachines

Door je site toe te voegen aan zoekmachines zal je sneller worden geindexeerd. Vooral als je een nieuwe website bent begonnen doe je hier verstandig aan. Wil jij weten hoe je een website kunt toevoegen aan zoekmachines? Klik dan hier.

 

Laat een reactie achter